Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Onderzoekers ontwikkelteams presenteren resultaten in webinars

De onderzoekers van de ontwikkelteams van het Expertisecentrum Kinderopvang delen de meest opvallende wetenschappelijke inzichten uit hun onderzoek tijdens drie webinars in november. Elk webinar focust op een ander onderwerp: risicovol spel; complexiteit in een verticale groep en samenwerking met ouders.
onderzoekers-ontwikkelteams-expertisecentrum-presenteren-resultaten-in-webinars
fotogestoeber.de / Getty Images / iStock

De webinars zijn (online) te volgen op woensdag 17, maandag 22 en dinsdag 30 november van 15.30 tot 17.00 uur en deelname is gratis.

Risicovol spel

Het eerste webinar vindt plaats op woensdag 17 november en gaat over risicovol spel. Tijdens dit webinar presenteert Martin van Rooijen, Universiteit voor Humanistiek en de onderzoeker van dit ontwikkelteam, de meest opvallende wetenschappelijk inzichten over dit onderwerp.

Samenwerking met ouders

Het tweede webinar vindt plaats op maandag 22 november en gaat over de samenwerking met ouders. Martine van der Pluijm, Kenniscentrum talentontwikkeling Hogeschool Rotterdam, presenteert de meest opvallende wetenschappelijk inzichten over dit onderwerp. Ook komen de professionals uit de praktijk aan het woord, die hebben deelgenomen aan het ontwikkelteam. Zij vertellen over hoe zij invulling geven aan de samenwerking met ouders. Ook is er korte presentatie een tool voor kinderopvangorganisaties die aan de slag willen met de (door)ontwikkeling van de samenwerking met ouders.

Complexiteit van de pedagogische kwaliteit in een verticale groep

Het derde webinar op dinsdag 30 november gaat over de complexiteit van de pedagogische kwaliteit in een verticale groep. Tijdens dit webinar presenteren Claudia Vrijhof, Universiteit Leiden en Ora Oudgenoeg, Universiteit Utrecht, de meest opvallende wetenschappelijk inzichten over dit onderwerp.

Deelnemen aan de webinars? Klik hier voor meer informatie >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.