Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…Khalida Siyawash!

Het team van kinderdagverblijf De Bosuiltjes (Kinderopvang De Bilt) brengt een ode aan hun collega groepshulp/huishoudelijke medewerkster Khalida Siyawash (zie foto). 'Er is niemand, denken wij, zo dienstbaar en lief als Khalida'.
Ode aan...Khalida Siyawash!

Een mooier moment dan nu is er niet om onze medewerkerster Khalida Siyawash eens in het zonnetje te zetten.

Khalida Siyawash werkt al bijna 10 jaar op Kinderdagverblijf de Bosuiltjes als groepshulp/huishoudelijk medewerkster. Maar Khalida doet meer. Zij maakt de ruimtes schoon en tegelijkertijd helpt ze de medewerksters met de kinderen. Komen we een keer een paar handen te kort bij het flessen geven? Khalida springt bij. Zitten we een keer verlegen ’s ochtends vroeg bij het openen? Khalida springt bij. Desnoods past zij haar werktijden of -dagen aan om de medewerkers te ondersteunen.

De kinderen kennen haar al zo lang dat ze heel vertrouwd met haar zijn en zich graag bij Khalida op schoot nestelen. Khalida heeft alle tijd en is heel liefdevol naar de kinderen. Tussendoor zorgt ze dat het speelgoed een schoonmaakbeurt krijgt en net zo makkelijk zorgt ze ervoor dat er weer een lekkere maaltijd voor de kinderen klaarstaat. Verder houdt ze de boodschappen in de gaten en zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Soms verrast ze de kinderen met heerlijke hapjes uit haar moederland Afghanistan. Ook de andere  medewerkers weten dit enorm te waarderen.

Er is niemand, denken wij, zo dienstbaar en lief als Khalida en daarom verdient zij deze ODE!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.