Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…de gastouders van Gastouderbureau Happy Kids

Deanne Hoving-Kuipers brengt een ode aan alle gastouders van Gastouderbureau Happy kids uit Kampen 'omdat alle gastouders, niemand uitgezonderd, zich met hart, ziel , liefde en professionaliteit inzetten voor ‘hun’ kinderen'.
Ode aan...de gastouders van Gastouderbureau Happy Kids

Ik wil graag een ode brengen aan de gastouders van gastouderbureau Happy Kids uit Kampen. Waarom? Omdat alle gastouders, niemand uitgezonderd, zich met hart, ziel , liefde en professionaliteit inzetten voor ‘hun’ kinderen.

Ze hebben de capaciteiten om de kinderen kind te laten zijn, zich veilig te voelen en geven ze de ruimte en de begeleiding om zich te ontplooien op verschillende gebieden, sociaal, emotioneel, creatief, etc. etc. Daarnaast staan de gastouders ook voor elkaar klaar en helpen ze elkaar waar nodig (met raad en daad) en dat vind ik ook een compliment waard.

Uiteraard krijgen de gastouders altijd wel hun complimentjes maar het leek mij een goed idee om het ook een keer op deze manier te doen!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.