Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ode aan…alle gastouders van gastouderbureau FIJN

Petra Schuurman brengt een ode aan alle gastouders van gastouderbureau FIJN uit Vaassen. 'Respect, ik ben trots op jullie!'
Ode aan...alle gastouders van gastouderbureau FIJN

Wat een toppers deze vrouwen. Met heel veel liefde, geduld en begrip voor alle ouders en kinderen staan zij iedere dag weer paraat voor hen. Voor dag en dauw staan ze op om de ouders en kinderen welkom te heten, hen naar school te brengen, met ze te zingen, te knuffelen, te spelen, te verzorgen en ze te begeleiden, ondersteunen en stimuleren in hun ontwikkeling.

Soms wel tot laat  in de avond, in een enkel geval zelfs de hele nacht door. Flexibele uren? Geen probleem! Komt de ouder iets later? Geen probleem! Heeft het kindje speciale hulp, aandacht of zorg  nodig? Geen probleem! En dat doen zij soms wel 7 dagen per week, sommige meer dan 50 weken in het jaar.

Dit kan je alleen volhouden als je met heel veel  liefde en passie je werk doet, want dat is gastouderschap: hard werken, maar ook: genieten van de liefde die je terug krijgt van de kinderen en de waardering van de ouders. Voor de gastouders van het gastouderbureau: respect, ik ben trots op jullie en hoop nog lang met jullie te mogen samenwerken!


Wil jij ook een Ode brengen aan een pedagogisch medewerker/leidster of gastouder? Mail je Ode naar info@kinderopvangtotaal.nl. Dit kan in tekst, maar je mag ook een foto sturen waarop je (samen met de kinderen) een handkus geeft aan de door jullie zo gewaardeerde persoon.


Lees hier meer Odes >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.