Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nog driemaal webinar pedagogisch beleidsmedewerker en coach

Het webinar 'Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach in de organisatie' is uitgebreid met verplichte extra inzet per 1 januari 2022 voor kinderopvang in de VE. De laatste data van dit webinar van het Waarborgfonds Kinderopvang zijn nu bekend.
kinderopvangtoeslag laptop
© damircudic / Getty Images / iStock

Per 1 januari 2022 wordt de inzet van een pedagogisch beleidsmedewerker/coach VE verplicht voor kinderopvangorganisaties waar voorschoolse educatie (VE) wordt aangeboden. Deze inzet komt bovenop de uren van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach vanuit de Wet IKK, welke vanaf 2019 verplicht is.

Waarborgfonds & Kenniscentrum organiseert daarom nog enkele malen het webinar ‘Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach (IKK en VE) in de organisatie.’

Vooruitblik 2022

Tijdens het webinar wordt gekeken naar de inzet van de pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de afgelopen twee jaar en wordt vooruitgeblikt naar 2022. Hoe zat het ook alweer met de implementatie van deze maatregel uit de wet IKK? Komt de pedagogisch coach binnen jouw organisatie tot zijn/haar recht? En hoe zet je de pedagogisch beleidsmedewerker langdurig in voor beleidsvoornemens?

Data en tijden: 

  • 30 maart 2021     10.00 – 12:30 uur
  • 31 maart 2021     13.30 – 16.00 uur
  • 13 april 2021       10.00 – 12:30 uur

Doelgroep: (kleinschalige) kinderopvangorganisaties
Webinarleiders: Jiska Lennartz en Sonja Sandbergen
Kosten: 50 euro per deelnemer excl. BTW

Klik hier om aan te melden 

Om de kwaliteit van de voorschoolse educatie te verhogen, is een urennorm ingevoerd voor de inzet van pedagogisch beleidsmedewerkers en coaches. Brancheorganisaties BMK, BK en BOinK hebben een handreiking gemaakt met informatie over deze nieuwe norm. Lees het hele verhaal

 

 

 

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.