Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe voorzitter voor Kinderopvang Nederland

Pico

Katinka Habermehl-Rueling volgt per 1 november Pico Kuiper op als directievoorzitter van Kinderopvang Nederland (KN). Deze overkoepelende organisatie beslaat de kinderopvangorganisaties skon, Allio, Partou en Gastouderopvang Nederland. Kuiper is dertien jaar actief geweest als voorzitter van KN.

Pico Kuiper was van oktober 1999 tot medio 2008 directievoorzitter van SKON kinderopvang. Samen met de toenmalige directiecollega’s en de investeringsmaatschappij Navitas Capital richtte hij in 2006 Kinderopvang Nederland op. In 2010 werd Kuiper Kinderopvangmanager van het Jaar.

Achtergrond Katinka Habermehl
Katinka Habermehl heeft een achtergrond in de marketing, strategisch- en commercieel management en Public Relations. Zij was van 2005 tot medio 2012 als algemeen directeur verantwoordelijk voor diverse werkmaatschappijen van uitzendorganisatie USG People. Daarvoor werkte ze tien jaar als partner/directeur bij Converge Human Capital.

Interview
In het novembernummer van Management Kinderopvang verschijnt een uitgebreid interview met vertrekkende kinderopvangbestuurders Pico Kuiper (KN) en Maria Bolt (Kids2B).

Op de foto Katinka Habermehl-Rueling

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.