Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe podcastserie: wat is jouw kippenvelmoment?

Herinner je het nog? Dat ene moment waarop je wist: hierom doe ik dit werk! Op welk moment in jouw carrière was je (bijna) tot tranen toe geroerd? Door iets wat je misschien wel ontzettend trots maakte, of waardoor je juist geschokt was en wat je nooit meer vergeet? Voor onze nieuwe podcastserie zijn wij op zoek naar jouw kippenvelmoment.
nieuwe-podcastserie-wat-is-jouw-kippenvelmoment
tumskaia / stock.adobe.com

Wanneer je met kinderen werkt is geen dag hetzelfde. Elke dag kent z’n ups en downs. Sommige dagen vliegen voorbij, andere lijken eindeloos lang te duren. Maar er zijn dagen, of momenten, op het werk die je nooit meer vergeet. Welk moment in jouw carrière als pedagogisch professional is je altijd bijgebleven? Welk moment bezorgde jou kippenvel?

Een lach of een traan

Was het een verlegen kind dat opeens los kwam en tegen je begon te praten? Was het iets bijzonders wat een collega meemaakte en wat jou niet meer loslaat? Was het het kind dat je kon troostten na een nare gebeurtenis? Was het de reactie van ouders nadat je ze op een of andere manier hebt kunnen helpen? Was het een kind met een stoornis in het autistisch spectrum dat je opeens stralend lachend aankeek? Of was het iets heel verdrietigs wat je met je meedraagt, waarover je zou willen vertellen? Maakte je een (ernstig) ongeval mee op de groep?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal

Iedere pedagogisch professional maakt veel mee, het zijn de verhalen die je nog eens met elkaar deelt tijdens de pauze of op een verjaardag. Wil en kun je jouw verhaal delen in onze podcast? Dan komen we graag met je in contact.

Vul je gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij binnenkort contact met je op.

Kinderopvangtotaal, de podcast: Het kippenvelmoment

Benieuwd naar Kinderopvangtotaal, de podcast? Bekijk de afleveringen >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.