Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw: Netwerk Professionals Kinderopvang

Nieuw: Netwerk Professionals Kinderopvang

 

Het in 2004 opgerichte Netwerk Controllers Kinderopvang (NCK) gaat over in Netwerk Professionals Kinderopvang. Hierin wisselen gespecialiseerde professionals in de kinderopvangsector zoals controllers, facilitair managers en marketingmanagers inzichten en ervaringen uit.

Uitwisseling
Inmiddels nemen zeventig kinderopvangorganisaties deel aan het netwerk waaronder alle bij KINDwijzer en KiK aangesloten kinderopvangorganisaties. De deelnemers zijn verdeeld over vier kringen van ongeveer 12-15 personen die elk 3 tot 4 keer per jaar bij elkaar komen. Daarnaast is er een levendige informatie-uitwisseling via email en wordt er jaarlijks een benchmarkonderzoek gehouden.

Aparte kringen
Vanwege de animo is er een aparte kring voor facilitair medewerkers opgericht en in juni ging een kring voor staffunctionarisssen marketing van start. Initiatiefnemer van het netwerk Tony Weggemans van AYIT Consultancy vond de naam van het netwerk niet meer passen. Naast de nieuwe naam Netwerk Professionals Kinderopvang is de website aangepast: npkov.nl.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.