Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Netwerkbureau Kinderopvang stopt

Per 1 september stopt Netwerkbureau Kinderopvang met haar werkzaamheden. Het bureau heeft drie jaar lang kinderopvangorganisaties, onderwijs en gemeenten ondersteund en gestimuleerd bij het realiseren van meer capaciteit in de kinderopvang.

Capaciteit kinderopvang
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) was de opdrachtgever voor het Netwerkbureau. De content op de site blijft tot 1 januari beschikbaar, maar wordt na 1 september niet meer geactualiseerd. De Monitor capaciteit kinderopvang staat erop, gebaseerd op gegevens uit de gemeentelijke registers (2008 en 2009) en het Landelijk Register Kinderopvang (2010). Op de website staan ook capaciteitsgegevens op gemeentelijk niveau.

Naar de site >>

2 REACTIES

  1. Er komt een nieuwe website voor de gastouderopvang waar soortgelijke handige berichten als die van het Netwerkbureau Kinderopvang op komen. http://www.kennisnetwerk Gastouderopvang.nl zal jullie op de hoogte houden van nieuwtjes, opleiding en met Blog en Community’s het gesprek over kwaliteit en vraagstukken op gang houden. De website zal eind oktober de lucht in gaan.

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.