Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Met elkaar schitteren op het podium

Schitteren op het podium

Op het podium staan terwijl iedereen naar je kijkt én je optreden goed doen, dat vergt een goede voorbereiding! Daarom zijn de kinderen van BSO’s MIK (Westelijke Mijnstreek) al maandenlang druk in de weer met danspasjes instuderen, circusacts bedenken en – vaak zelfgeschreven – liedjes oefenen. Op woensdag 30 mei zullen ze tijdens MIK’s got talent aan alle andere deelnemers, papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s oma’s en fans laten zien wat ze kunnen.

Deze ‘revue’ wordt voor de vierde keer georganiseerd in Stadsschouwburg Sittard-Geleen. ‘Theater is een heel natuurlijke manier voor een kind om zichzelf beter te leren kennen. Maar het is vooral leuk om samen met andere op het podium te staan,’ schrijft de organisatie. Na het spektakel wijst een (kinder-)jury de winnaar aan. Deze MIK BSO mag de wisselbeker mee naar huis nemen, en krijgt natuurlijk een jaar lang eervolle roem.

Spannend!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.