Zestien uur invullen wordt een uitdaging

Het peuterspeelzaalwerk ervaart de aandacht voor VVE in het regeerakkoord als een steuntje in de rug. Alleen, hoe ga je die zestien uur inpassen? En waar zijn de hbo’ers op de groep?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
We trekken 170 miljoen euro uit voor versterking van de vroeg- en voorschoolse educatie. Daarmee realiseren we een aanbod van 16 uur per week voor achterstandsleerlingen. Al heerst in de branche ook teleurstelling, deze passage uit het regeerakkoord klinkt de sector als muziek in de oren. Teleurstelling is er over het gebrek aan visie op de gehele voorschoolse periode. Sociaal Werk Nederland stuurde daarom een brief naar de minister en de Tweede Kamer voorafgaand aan de begrotingsbehandeling waarin het verschil tussen doelgroeppeuters en andere kinderen als zorgpunt wordt aangekaart. Want hoe ga je dat praktisch doen zonder dat het leidt
0
468

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.