Uitzendbureau voor de kinderopvang

Werkgevers zijn na de ontslagrondes van de laatste jaren huiverig om snel vast personeel in dienst te nemen. Maar door de Flexwet is het werken met flexibele contracten lastiger en riskanter geworden. Het nieuwe uitzendbureau Flexleidster, dat zich specifiek op de kinderopvang richt, meent de oplossing te hebben.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Toen de kinderopvangbranche tijdens de financiële crisis in elkaar stortte, bleken ondernemers met twee grote kostenposten te zitten: enerzijds de te dure en te ruime huisvesting, anderzijds een te groot team aan vast personeel. Nu de branche voorzichtig opkrabbelt, zijn veel ondernemers terughoudend om hun vaste team werknemers weer aan te vullen. Niemand wil een herhaling van de pijnlijke ontslagrondes, en dus zijn flexibele krachten populairder dan ooit.

Maar werken met flexibel personeel vraagt om kennis van de arbeidsmarkt. Voor P&O-medewerkers van grote organisaties is dat al een uitdaging, laat staan voor kleine ondernemers die personeelsbeleid er even bij doen.

0
78

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.