Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kids Actief Thema: Moederdag

Op 14 mei is het weer Moederdag: een mooie dag om flink uit te pakken voor alle moeders. Moederdag valt altijd op een zondag. Omdat het kinderdagverblijf dan gesloten is, maken we vóór die tijd alvast leuke dingen voor de moeders. In de week voor Moederdag krijgen alle moeders een cadeautasje of -doosje met mooie en leuke dingen. En… de vaders mogen stiekem best een beetje meegenieten. De locatie wordt versierd door de bso-kinderen.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.