Regels, regels, regels

Regels, regels, regels: de kinderopvang zit er vol mee. Terwijl de IKK juist regeldruk moest verminderen. Maar niet alleen de nieuwe bkr levert stress. Er zijn nog veel meer onzinnige regels. Management Kinderopvang zet een aantal op een rij.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Pantermedia

We gaan het toch niet weer over de bkr hebben, zegt een van de mensen die ik bel voor dit artikel. En inderdaad, vraag de kinderopvangondernemers wat hen de afgelopen maanden het meest bezighoudt, dan staan de nieuwe bkr-regels met stip bovenaan. Bij het Meldpunt IKK kwamen in het eerste kwartaal al tachtig klachten binnen, voornamelijk over de drie-uursregeling, de inspectie van het pedagogisch beleidsplan, het vastegezichtencriterium en de verschillen in toezicht per regio.

51 uur werken

Met name de kleine kinderopvangorganisaties zitten met hun handen in het haar. Zoals Monique van Elst, al 22 jaar directeur van Kinderdagverblijf Het

0
622

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.