Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Poepdag

Het klinkt een beetje vies, maar dat is het natuurlijk helemaal niet. Iedereen heeft ermee te maken, iedereen doet het. Sommige mensen doen het iedere dag, anderen maar één keer per week. De grote boodschap. Poepen, kakken, windjes laten. En omdat iedereen ermee te maken heeft, is het niet gek dat er elk jaar een Nationale Poepdag is. Dit jaar valt deze Poepdag op woensdag 12 april. We maken er een feestje van, met vrolijke drollenkoekjes, een speur- en geurtocht en een verrassende Poe(x)positie!
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.