Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Over (digitale) media en jonge kinderen.

Ben je up-to-date met het mediabeleid van jouw organisatie? Nooit! De ontwikkelingen gaan zo snel dat ons beleid altijd achter de feiten aanloopt. Nu pedagogen in de kinderopvang zich positiever uitlaten over het gebruik van digitale media, komen er zorgelijke signalen van de kinderen zelf. Hoe zorg je ervoor dat binnen jouw organisatie het gebruik van media voor en door jonge kinderen goed geregeld is?
Fotolia
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.