Ontdekkingstochten

Mark (33) is eigenaar van gastouderopvang Mark the manny in Amsterdam. Daarnaast werkt hij als freelancer bij natuurspeeltuin Het woeste westen. Hij woont samen met zijn vriendin Esther.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Derek duwt een kleine houten stoel om. Niet één keer, maar tien keer. Met een verbaasde en verraste blik zie ik hem denken: hé, dat doe ik, ik geef dat stoeltje een zetje en het valt op de grond. Ik kan me voorstellen dat veel mensen vinden dat er niet met stoelen wordt gegooid, maar als je twee jaar bent, is zo’n actie een ontdekkingstocht. Natuurlijk grijp ik in als de kinderen een grens overgaan, maar ik verplaats me ook veel in hun gedachtenwereld. Ik ben blij met Mark the Manny, zit goed in mijn vel, geef Derek, Raku, Miley

0
10

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.