Nieuw: het personenregister kinderopvang

Per 1 maart 2018 wordt het personenregister kinderopvang ingevoerd. Deze vervangt het huidige systeem van continue screening. Wat houdt dit in?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
AdobeStock

Ten behoeve van een veilige kinderopvang is iedereen die in de kinderopvang werkt verplicht in het bezit te zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De VOG toont aan of een persoon in het verleden strafbare feiten heeft begaan en daardoor een bedreiging kan vormen voor kinderen. Om te voorkomen dat vaste medewerkers van opvanglocaties (en gastouders en hun huisgenoten) zich na afgifte van de VOG schuldig maken aan

0
147

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.