Mijn locatie

In Mijn Locatie praten managers over hun locatie, team en waar ze trots op zijn. Kirsten Ochse (35) wilde na de hbo-pedagogiek het onderwijs in, maar merkte tijdens een stage dat haar hart lag bij de peuteropvang. Ze is nu floormanager en pedagogisch medewerker bij De Wirrewarre in Laren, onderdeel van Montris Kinderopvang.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Corinne Zijerveld

Wat maakt jouw locatie anders?

‘Wij hebben een bijzondere inrichting met houten speelhoeken en open huisjes. Die worden steeds anders ingericht, afhankelijk van het Uk en Puk-thema. Zo heb je de ene keer een babykamer, dan weer een kledingkast. We zijn daarmee begonnen in de bso, maar het blijkt ook goed te werken met peuters. Ook zij trekken zich graag even terug.’

Waarom heb jij het aller-allerbeste team?

‘Ik werk met nog vier andere pedagogisch medewerkers, die ik ook coach. Zij doen hun werk vol passie en enthousiasme. Iedereen voelt zich verantwoordelijk en betrokken, want ieder heeft een eigen rol

0
23

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.