Meer geld

Vier keer in twee jaar tijd was ik met mijn jongste dochter bij de eerste hulp. Vier keer een gebroken pols. ‘Eigenlijk zou ik aan kindermishandeling moeten denken’, zei de arts. Maar klaarblijkelijk deed hij dat niet, want hij stelde mij verder geen vragen.
Astrid v. Weijenberg

Vier keer in twee jaar tijd was ik met mijn jongste dochter bij de eerste hulp. Vier keer een gebroken pols. ‘Eigenlijk zou ik aan kindermishandeling moeten denken’, zei de arts. Maar klaarblijkelijk deed hij dat niet, want hij stelde mij verder geen vragen. ‘Ouders die met een kind bij de huisarts of spoedeisende hulp komen, worden verplicht gescreend’, schreef de Volkskrant (20 maart). Dat leidt tot veel valse verdenkingen. De uitgebreide vragenlijst die artsen verplicht moeten invullen, aldus het artikel: daar heb ik niets van meegekregen. Waarom werd ik niet verdacht? Goedopgeleide, blanke mevrouw die haar woordje goed kan

0
55

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in