Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Meer communicatie tussen ouder en professional’

Als je ouders vraagt wat zij het belangrijkste vinden van kinderopvang, dan antwoordt het gros: dat mijn kind echt wordt gezien. Kinderopvang van vandaag betekent samen met de andere opvoeders het kind actief begeleiden en stimuleren in zijn ontwikkeling. Kinderdagverblijf Het Bonte Koetje in Montfoort, goed voor 16 medewerkers en agrarische kinderopvang van dagelijks 56 kinderen (kinderdagverblijf en bso), schakelt hiervoor een digitaal hulpmiddel in: Quebble. Een communicatieplatform, waarbij de ouder - de klant - de regie heeft.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.