‘Mandy, je rondleiding is er!’

… wordt direct richting kantoor geschreeuwd: de aftrap van een rondleiding als mysteryguest op een kinderdagverblijf in Den Haag. Mandy stelt zich voor en vraagt of ik zin heb in koffie of thee. ‘Ja, lekker.’ Ze gaat even weg om koffie te zetten en de komende vijf minuten zit ik alleen in het kantoor.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Aan de hand van een rondleidingklapper vertelt zij uitvoerig. Prima, zo weet je zeker dat alle onderwerpen aan bod komen. Mijn rol is die van een bezorgde moeder die het ‘eng’ en ‘lastig’ vindt om haar dochter van negen maanden weg te brengen. Krijgt zij wel genoeg aandacht? Raakt ze niet ondergesneeuwd door rondrennende peuters? Daarnaast twijfel ik nog tussen kinderopvang en gastouderopvang. Een goed moment om hier rustig met mij over in gesprek te gaan, maar het enige dat Mandy vertelt is dat er bij gastouderopvang geen opvang is tijdens ziekte en dat wel een nadeel is.

Oké, tijd

0
6

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.