Leerfabriek voor stagiaires

In het IKC-lab van De IJsselhof in Zwolle doen mbo- en hbo-studenten samen ervaring op. Stagiaires uit allerlei studierichtingen hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden. ‘Ik zie ze alleen maar stralen.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Sinds IKC De IJsselhof in 2005 een brede school werd, hebben stagiaires er een belangrijke rol. De naschoolse activiteiten worden al jaren volledig door stagiaires verzorgd. Aanvankelijk waren dat alleen mbo niveau 4-stagiaires, maar enkele jaren terug is er voor deze groep studenten versterking bijgekomen. Stagiaires van de opleiding Pedagogisch management kinderopvang (PMK) van Hogeschool Windesheim, waar studenten worden voorbereid op leidinggevende functies binnen pedagogische situaties, zorgen tegenwoordig voor de begeleiding van de mbo-stagiaires. Dat gebeurt vooral op de dinsdag en donderdag, wanneer de activiteiten van de naschoolse opvang plaatsvinden en er het meeste te managen valt. ‘Op die

0
40

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.