Laat vooral duizend bloemen bloeien’

De Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) is neergestreken in een nog wel heel rustige hoek van de Koningin Wilhelminalaan 3 (te Utrecht). Voorzitter Sharon Gesthuizen is nog even bezig een brandje te blussen, maar is dan klaar voor het interview. Een gesprek over de eerste maanden van haar voorzitterschap.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Sharon Gesthuizen

Kende je de kinderopvang al voordat je voorzitter werd van de BMK?

‘Ik ben twee jaar woordvoerder kinderopvang geweest in de Tweede Kamer (voor de SP – red.) en ik heb dat met veel plezier gedaan. Ik ken ook de kant van de gebruiker, doordat mijn dochter naar de kinderopvang ging. Dat is de ervaring die ik er tot dusver mee heb. Er komt nu heel veel op me af, veel verschillende onderwerpen. De kinderopvang is echt een branche in transitie.

Wat is je opgevallen aan deze branche?

‘De enorme betrokkenheid van de ondernemers. Ik ben jarenlang als woordvoerder economische

0
97

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.