Koprollen maken in de gang

In de kinderopvang zitten en wachten kinderen te vaak en te lang. Het programma Gezonde Kinderopvang helpt om daar verandering in te brengen. ‘Bewegen hoeft niet altijd buiten’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een kind een half uur aan tafel zetten in afwachting van de rest van de groep bij het middageten; een baby in de wipstoel installeren zodat de pm’er in alle rust een andere baby kan voeden; kinderen die in de rij wachten tot ze naar buiten kunnen – er zijn veel momenten waarop kinderen onnodig stilzitten. Het echte bewegen is vaak gereserveerd voor afgepaste momenten op de dag, zoals het buiten spelen. Bij kinderdagverblijf De Blokkenhut in Amsterdam dragen ze bewegen al jaren hoog in het vaandel. De pm’ers werken met een beweegplan. Dat betekent dat er dagelijks een beweegactiviteit

0
124

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.