Kinderopvangbestuurders aan het woord

Drie jaar geleden interviewde Arienne van Mil diverse bestuurders uit de kinderopvang en vroeg hen naar hun visie op de toekomst. Drie jaar later en vele ontwikkelingen verder, vraagt ze opnieuw kinderopvangbestuurders naar hun toekomstvisie. In dit artikel een greep uit de gesprekken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Ik heb een gemêleerde groep bestuurders mogen interviewen. Sommigen voor de tweede keer, sommigen voor het eerst. Van jong tot oud, van nieuw in de sector tot inmiddels alweer uit de sector, van bv tot stichting.

Het lag voor de hand om te beginnen over de kwestie BK en BMK. Hoe ik het zie? Als interim-professional kom en werk ik bij bv’s en bij stichtingen. Mijn ervaring is dat commerciële partijen als geen ander beseffen dat je

0
17

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.