Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderen van de covid-generatie

Kinderen die veel aandacht vragen, gewend zijn geraakt om op de arm of op schoot in slaap te vallen, het draagt bij aan de werkdruk van pedagogisch medewerkers. Zulk gedrag lijkt deels een gevolg van de lockdowns, waarbij jonge kinderen het kinderdagverblijf soms wat zijn ontwend. Dat zien ze bij Stichting Kinderopvang Waterland (SKW). De kinderen hebben moeite om (opnieuw) in te voegen in de groep. Hoe ga je daarmee om?
Foto: Aldegonde De Compte/Adobestock
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.