In het gezicht gekrabt

De consument klaagt over de behandeling van haar dochter die, volgens haar door nalatigheid van de ondernemer, door een ander kindje in het gezicht is gekrabd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Geschil.jpg
Veel vragen van ouders en oudercommissies die bij de Geschillencommissie belanden

Standpunt van de consument

Tijdens de eerste dag dat de baby in het kinderdagverblijf was, werd zij in het gezicht gekrabd door een ander kindje. De consument stelt dat dit te wijten is aan nalatigheid van de ondernemer. Ze meent dat er onvoldoende toezicht is gehouden en vindt ook dat de leidster haar direct had moeten informeren. Ook vraagt de consument zich af of het voorval wel in één greep met het handje gebeurd is, aangezien de baby meerdere wondjes in het gezicht had. De consument meent ook dat de leidster tijdens het voorval niet oplette en bezig was met

0
88

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.