Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hoge of lage tafels en stoelen?

Wie langer in de kinderopvang werkt, heeft het allemaal meegemaakt. We gingen werken met hoge tafels en soms ook weer terug naar de lage tafels. Met hoge tafels zouden medewerkers minder belast worden met bukken en tillen, zo was het idee. Maar in de praktijk tillen ze de kinderen vaak in en uit de hoge banken en reiken ze ver over de tafel om dingen te pakken of aan te geven. Dus wat is nou beter? En hoe zit het met de pedagogische kant van de zaak? Wat doet het hoog of laag werken met zelfstandigheid van kinderen en hun onderlinge interacties?
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.