Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Elke dag een nieuw verhaal

Als je kindercentrum Blauwkapje in Rijswijk binnenkomt zie je een portret hangen. Niet van de vestigingsmanager, maar van een kabouter met een blauwe puntmuts. Dat is Blauwkapje, de mascotte van het kindercentrum. Hij slaapt in de vertelhoek van de grote ronde hal en speelt de hoofdrol in de verhalen die elke ochtend door de pedagogisch medewerkers worden verteld. Astrid Groenewegen is locatiehoofd van Blauwkapje. Ze vertelt over deze inspirerende manier om je pedagogische visie in praktijk te brengen.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.