Dit willen wij

Wie: Hannah König (32) en Isabelle (1). Dochter Olivia (5) zit elders op een bso. Kinderopvang: Kindergarden Amersfoort. Maandkosten: één dag kinderopvang € 346, kinderopvangtoeslag € 330 (inclusief toeslag bso).

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘Ik ben freelance redacteur voor televisieprogramma’s en hoofdredacteur van een online magazine. Isabelle is twee dagen bij haar opa’s en oma’s, een dag bij mij en een dag bij haar vader. Ik vind vooral de mix van diverse opvang goed werken. Het is fijn om goed contact op te bouwen met opa en oma en gezellig om thuis te zijn, maar ze groeit zo ook op met leeftijdgenootjes. Bij Kindergarden leert ze eten in een groep en wachten op haar beurt.’

Wat verwacht je van kinderopvang?

‘Rust en veiligheid. Mijn oudste dochter Olivia zat op een andere crèche,

0
12

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.