Dit willen wij

Wie: Annelot Storm (34) met Mick (11 mnd).Waar: kdv Baloe van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. Kosten: 2 dagen opvang voor Mick (en Luka (andere bso). € 1.000 per maand, kinderopvang toeslag circa € 500.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘Ik werk drie dagen per week als grafisch vormgever en heb daarnaast een grafisch ontwerpbureau. Mijn partner Richard werkt vier dagen. Mijn ouders hebben een paar jaar op onze oudste zoon gepast, maar kregen gezondheidsproblemen. Je merkt wel dat het de band met opa en oma versterkt. Ik vind een combinatie van ouders, opa/oma en kinderopvang het best, maar dat moet maar net kunnen. Nu zijn we heel tevreden met de opvang bij Baloe.’

Waarom Baloe?

‘Vanwege positieve verhalen van vrienden. De sfeer is prettig, de leidsters zijn lief en kundig. Doordat het ook bij SKH tijdelijk slechter

0
36

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.