Dit willen wij

Wie: Amella Dulovic (42) met Erwin (9). Opvang: nso Anansi in Purmerend van Stichting Kinderopvang Purmerend. Kosten: € 423 (3 dagen per week). Kinderopvangtoeslag € 75.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Waarom bso?
‘Ik werk 32 uur als projectleider bij de gemeente Amsterdam en mijn man fulltime als bestuursadviseur bij de gemeente Zaanstad. Beiden werken we geregeld 45 uur. Kinderopvang hoort bij onze leefstijl; we hebben het zelf ook gehad. Mijn schoonouders wonen in Bosnië en mijn eigen moeder werkt. Bovendien vinden wij dat grootouders het niet als een verplichting, maar als een cadeautje moeten kunnen ervaren om de kinderen te ontvangen.’

Persoonlijke ervaring met opvang?

‘Mijn leukste jeugdherinneringen! We deden vaak toneeloptredens en ‘s middags schilden we appels in de kring. Daarom wil ik dit ook voor mijn kinderen. Het

0
30

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.