Dit willen wij

Marjolein Schonenberg (30) met Jonah. Kinderopvang: Mukkie in Rijnsburg. Maandkosten: 1 dag per week kdv voor Jonah (1) en 2 dagen bso voor Adam (4) € 950, kinderopvangtoeslag € 500.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘Mijn man en ik werken allebei vier dagen. Hij is grafisch ontwerper, ik leerkracht. Met opa’s en oma’s kan vakantie en ziekte lastig zijn, bij kinderopvang hoef je nergens aan te denken. Alles is er, van voeding tot luiers, en Mukkie is flexibel met ruildagen. Als we optellen wat we voor Adam en Jonah al hebben betaald, hadden we ook een wereldreis kunnen maken. Maar je hebt opvang nodig en het betaalt zich terug.’

Zie je als leraar de toegevoegde waarde?

‘Ja, kinderen maken op een dagverblijf alvast kennis met voorschoolse vaardigheden, zoals dagritme en groepsgebeuren. Dat is

0
48

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.