Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De laatste der Mohikanen

Het laatste wat je moet doen als medewerker van BOinK is tegen ouders zeggen dat hun kinderen thuis, of in de onmiddellijke omgeving van thuis, de grootste risico’s lopen op seksueel misbruik. Eigenlijk zeg je op zo’n moment tegen een vader of moeder: niet de medewerker van de kinderopvang, maar u als vader, moeder, oom, opa of buurman vormt het grootste gevaar voor uw kind. De kans dat een pm’er, een leerkracht, een trainer, een zwemleraar, en vooruit de pastoor, zich aan een kind vergrijpt, is echt vele malen kleiner. Maar met een dergelijke rationele en door feiten onderbouwde opstelling rakel je het vuur alleen maar op.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.