Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cool after school

De een werkte op een sport-bso in Amsterdam, de ander op de naburige natuur-bso. Maar beiden liepen als locatiemanager tegen hetzelfde probleem aan. Een toenemende vraag naar opvang, nieuwe locaties die als paddenstoelen uit de grond schoten. En dus meer aandacht voor kwantiteit dan voor kwaliteit. Dat kunnen wij beter, dachten Sven (30) en Kevin Boelsma (34). En dus startten ze twee jaar geleden de sport-bso Cool after school in Haarlem.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.