Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column: Oud zeer en nieuwe wondjes (2)

In mijn vorige column legde ik je de vraag voor of je kinderen kunt beschermen tegen pestgedrag en tegelijk weerbaar kunt maken.
Veel pm'ers hebben de neiging om sterk het accent te leggen op het beschermen van het slachtoffer. Mega Mindy's in actie! Oké, toegegeven… ik had er ook een handje van. Natuurlijk is dat ook de eerste - en een heel belangrijke - stap bij pestgedrag. We halen het slachtoffer uit de situatie, we troosten en praten met beide ‘partijen'. Uiteindelijk wordt er weer gespeeld en lijkt de situatie opgelost. Inderdaad, die situatie wel, maar de volgende?
 
Foto: Bert Jansen

Eigenlijk

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.