Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Column – Helaas niets nieuws onder de zon

'Verplicht vaccineren voor toegang tot kinderopvang', 'Wie brengt nu een baby naar de kinderopvang?': koppen uit de Volkskrant en Het Parool. Niet van decennia geleden, maar van afgelopen weken. Ze zetten de samenleving weer twintig jaar terug. Zijn we daar nu nog mee bezig? Je vraagt je bijna af of je niet al te lang meedraait in het vak.

Toen

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

  1. Terechte constatering dat de kinderopvang kampt met een imagoprobleem. Mijns inziens is het belangrijk niet in de ‘slachtofferrol’ te blijven hangen als sector. Met zielig doen komen we nergens. Laten wij het ongenuanceerde beeld wat wij horen nuanceren door veel meer te laten zien wat wij al goed gaat in de kinderopvang. Dat je daarnaast ook vertelt wat je vindt dat verbeterd moet worden is alleen maar sterk. We moeten het heft in eigen hand nemen, niet alleen maar reageren op maar het gesprek initiëren.

    Simon Hay
    Pedagoog KindeRdam

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.