Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Een nieuwe naam is niet genoeg

'We zijn geen oppas. We verdienen een andere naam.' De kern van de reacties op de column waarin ik voorstelde om de naam 'kinderopvang' voorgoed af te schaffen. Uit de honderden reacties op Kinderopvangtotaal, LinkedIn en via e-mail blijkt dat ik een pijnlijke plek raakte. Vakgenoten zijn het eens: uw belangrijke taak is niet het opvangen van kinderen, maar hen begeleiden in hun ontwikkeling. Ik ben blij met de variatie in reacties, want het geeft ook eyeopeners.
Peter van Zijl

Er

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.