Column Draagt de Wet IKK bij aan kwaliteitsbeleving ouders?

Wie thuis de ramen zeemt, terwijl de partner dat niet ziet, krijgt zelden een compliment. De huisgenoten ervaren het als volstrekt vanzelfsprekend dat ze door schoon glas naar buiten kunnen kijken. Herkenbaar?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Als je het echter benoemt – ‘heb even de ramen gezeemd, was hard nodig’ -, krijg je ineens wél waardering. Een huiselijk voorbeeld om aan te geven dat als je iets goed doet, je daar best op mag wijzen.

De Nederlandse kinderopvang staat bekend om zijn bescheidenheid. U schreeuwt het niet van de daken, maar u doet het best goed. Uit resultaten van de Landelijke Kwaliteitsmonitor Kinderopvang blijkt dat Nederland zich prima kan meten met omringende landen. Zeker als je kijkt naar emotionele kwaliteit, dan scoren we aan de hoge kant (voldoende tot goed) vergeleken met andere Europese landen. Het

0
102

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.