Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Doe eens niet zo spontaan!

Al meer dan een half jaar was de brancheorganisatie bezig om een definitieve uitspraak te krijgen van GGD GHOR omtrent het samenvoegen van groepen op bepaalde momenten; het 'locatie-overstijgend opvangen'. Daar hebben we nu meer duidelijkheid over. De regeling 'locatie-overstijgend opvangen' is bedacht om, om… Eh, de regeling is ter verbetering van… Nou, het maakt niet zoveel uit, maar hij is ergens voor bedacht.
Ilse Raasing is directeur van Stichting Kinderopvang Waterland. Zij is een energieke, mensgerichte manager die meer dan 35 jaar ervaring in de kinderopvang combineert met een altijd frisse blik. Ze is jarenlang actief geweest in de politiek en nog steeds betrokken. Daarnaast zit ze in adviesgroepen en ligt haar passie bij muziek maken. Ze treedt regelmatig als zangeres op met haar gitarist. Foto: Corine Zijerveld

Wanneer

Registreren

Ilse Raasing is directeur van stichting Kinderopvang Waterland in Monnickendam en voormalig columnist voor Management Kinderopvang. Zij is een energiek en mensgerichte manager met ruim 40 jaar ervaring in de kinderopvang. Naast haar passie voor kinderopvang is ze actief als zangeres en is ze ook jarenlang actief geweest in de politiek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.