Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Coaching is geen exacte wetenschap’

'Pedagogische coaching is geen exacte wetenschap. Ik heb de waarheid niet in pacht, daarom stem ik af met pedagogisch professionals.' Carolien Libert (39) is stafmedewerker Pedagogiek bij kinderopvangorganisatie Les Petits, onderdeel van SKO (Samenwerkende Kinderopvang) en mag zich Pedagogisch Coach van het Jaar 2022 noemen. Een blik achter de schermen op de peutergroep van Les Petits in Bennebroek, waar Carolien vandaag coacht.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.