Een middagje bij BSO de Boomhut

BSO de Boomhut in Maastricht werkt volgens de pedagogische visie van Janusz Korczak. Dat vertaalt zich in veel zelfstandigheid en regie voor de kinderen én in een divers activiteitenaanbod. ‘We maken als volwassenen vaak de fout om zelf te bedenken wat kinderen willen.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Terwijl Jan (10 jaar) vanuit school vertrekt naar de bso-band, maakt Marcel (8) zich op voor een workshop crossbike. Jet (9) oefent een liedje van de grote musical die ze eind dit jaar gaat opvoeren en Emma (7) gaat vanmiddag struinen in de natuur. Vier kinderen, vier hobby’s, vier programma’s, maar toch echt allemaal georganiseerd vanuit één bso. Bij BSO de Boomhut in Maastricht worden de activiteitenwensen van kinderen serieus genomen. Niet gek dat ze daar niet te maken hebben met uitval van tienplussers. Sterker nog, enkele brugpiepers melden zich nog altijd een paar keer per week voor repetities

0
42

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.