Breng kinderen vijf korte dagen in de week’

Hoe ziet jouw ideale kinderopvang eruit? Kinderopvangpedagoog Kok van der Meer schetst een beeld op een aan haar afscheid gewijd symposium. Vijf kortere dagen kinderopvang, meer ambulante uren voor pedagogisch medewerkers, een kwalitatief hoogwaardige omgeving.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zo Kinderopvang

‘Kok heeft altijd een boodschap’, zo opent Corona Koek van Zo Kinderopvang, de laatste werkgever van Kok van der Meer, het afscheidssymposium. ‘Kok is praktisch, oplossingsgericht en duurzaam. Een gesprek met Kok is altijd prikkelend, schurend, maar ook inspirerend. Voorafgaand aan het symposium spraken we al uitvoerig met haar. Ook dat was prikkelend. Geen gemakkelijke kreten die lekker bekken, wil ze. Een goede onderbouwing hoort erbij.

Als er een ding is wat Kok van der Meer de afgelopen 35 jaar geleerd heeft, is dat verandering van onderaf begint. Dat merkte ze al in haar eerste baan bij DAK Kindercentra in

0
467

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.