Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Blijven nadenken over kwaliteit in de kinderopvang’

Wat is er nu nodig voor de kinderopvang en welke bijdrage kunnen en willen wij als pedagogenplatform daaraan leveren? Die vraag kwam de afgelopen tijd steeds vaker opborrelen bij de leden van het Landelijk Pedagogenplatform Kindercentra (LPK). Of we moeten een andere rol gaan vervullen of we heffen onszelf op, was de conclusie. Dat laatste gebeurde. Sinds 1 mei bestaat het LPK niet meer. Een terugblik en vooruitblik met voorzitter Erna Reiling en lid Simon Hay.
Het pedagogenplatform in 2003. Staand: Monique Velthoen, Marieke Bosma, Ans Christiaansen, Monnie Paashuis, Ans Vermeulen, Loes Kleerekoper, Tineke Linssen, Eline Kramer, Noor Waardijk, Mieke van de Kop, Mireille Aarts, Monique van Bostel. Zittend: Elly Singer, Kok van der Meer, Puk Ligtvoet. Foto: LPK

Er

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.