Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Banen met een ontwikkelingsperspectief. Binden met combibanen

In tijden van personeelstekorten wil je graag je personeel aan je binden zodat ze blijven. In deel 4 van de serie over goedwerkgeverschap staat de combinatiebaan centraal. Kinderopvangorganisatie Morgen creëert al lang combi- banen en heeft met ROC Mondriaan een opleiding voor kindcentrum-medewerker opgezet. Kinderopvang Werkt! ondersteunt deze ontwikkeling met onderzoek en informatie. Bzzzonder creëert bijzondere fulltime combibanen voor bso-krachten.
Adobestock/ Drazen
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Kinderopvangtotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.