Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

KO’er genomineerd voor etnische Zakenvrouw 2010

KO'er genomineerd voor etnische Zakenvrouw 2010

Iris Beugeling, directeur van kinderopvangorganisatie Bobo BV uit Zwijndrecht, is één van de twee genomineerde etnische zakenvrouwen van het jaar. Deze jaarlijkse prijs wordt 9 oktober uitgereikt door de Businessclub Etnische Zaken Vrouwen Nederland

Voorbeeldfunctie
De prijs heeft als doel om door middel van positieve beeldvorming economische zelfstandigheid bij etnische vrouwen te bevorderen en hen te stimuleren door te stromen naar hogere functies in het bedrijfsleven en de overheid. Aan de andere kant toont het aan dat er al etnische vrouwen in topposities en in topondernemingen in Nederland zijn. Iris’ concurrente is Sandy Go Chao, directeur van Nivo Imp-export in Beverwijk.

Etnisch manager van het jaar
Naast de beste etnische zakenvrouw van het jaar wordt ook een award uitgereikt aan de Etnische Vrouwelijke Manager van het jaar. Hiervoor zijn drie vrouwen genomineerd. De awards worden op 9 oktober in het World Trade Center in Rotterdam uitgereikt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.