Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kober adviseert klanten uitvaarorganisatie DELA

Kober adviseert klanten uitvaarorganisatie DELA

Kinderopvangorganisatie de Kober groep gaat samenwerken met uitvaartorganisatie DELA. Kober gaat DELA-klanten die vragen hebben over kinderopvang adviseren en verwijzen naar kinderovangorganisaties in de eigen regio.

Advies en begeleiding
‘Soms kan het overlijden van een ouder of grootouder tot gevolg hebben dat er behoefte ontstaat aan kinderopvang’ vertelt Hanneke van den Boom van Kober. ‘Er kunnen vragen zijn over capaciteit, maar ook over de mogelijkheden, kinderopvangtoeslag of bijvoorbeeld de wet kinderopvang.’ DELA brengt deze persoon in contact met het klantenteam van de Kober groep die ze op haar beurt kan adviseren en begeleiden.

Samen met de partners van KINDwijzer
Omdat Kober alleen kinderopvang aanbiedt in de regio Breda, werkt ze samen met de andere kinderopvangorganisaties uit KINDwijzer. Mocht een DELA-klant kinderopvang nodig hebben in een andere regio, dan brengt Kober ze in contact met de kinderopvangorganisatie daar. Walter Bakx, bestuurder van de Kober groep: ‘De samenwerking met DELA voorziet in onze maatschappelijke betrokkenheid. Waar DELA al jarenlang gezinnen helpt na een overlijden, helpen wij gezinnen aan kwalitatief hoogstaande kinderopvang. Wij geloven namelijk dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van sociaal en emotioneel vaardige burgers van de toekomst. Kinderopvang moet voor ieder kind mogelijk zijn.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.