Kinderopvangorganisaties bundelen krachten in expertisecentrum

Kennis, netwerken en ervaringen samenbrengen binnen een nieuwe stichting. Dat is het doel van Forte Kinderopvang en Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH). Samen bundelen ze de krachten binnen stichting Groeyers, een expertisecentrum voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
iStock

Anderhalf jaar lang werkten Joost Korver, directeur-bestuurder SKDH, en Esther Zijl, directeur-bestuurder Forte Kinderopvang, achter de schermen aan de nieuwe stichting Groeyers, die na de zomer van start gaat. Beiden worden bestuurder van de nieuwe stichting, ondersteund door een Raad van Toezicht die ook gevormd is met leden uit de raden van beide kinderopvangorganisaties.

Kennis delen

Joost Korver: ‘Binnen Groeyers willen we de kennis uit onze eigen organisaties makkelijker en veilig met elkaar delen, zonder met elkaar te concurreren. We willen minder conjunctuurgevoelig worden, de organisaties verstevigen en de kwaliteit van ons personeel naar een nog hoger niveau brengen. Denk

0
680

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.