Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Kinderopvang.org voegt gastouders toe

Vergelijkingssite

De vergelijkingswebsite Kinderopvang.org geeft ouders nu ook de mogelijkheid om gastouders met elkaar te vergelijken om zo tot een goede keuze te komen. De Vereniging GastOuderBranche (VGOB) heeft geholpen bij de uitbreiding van de vergelijkingssite.

Kinderopvang.org heeft al de profielen van 12.500 kinderdagverblijven en bso’s op de website staan. Daar komen naar verwachting de gegevens van 5000 gastouders bij.

Compleet overzicht
Stefan Wobbel, een van de oprichters van de vergelijkingssite, is blij dat hij ouders nu een compleet overzicht geeft van alle opvangvormen. ‘Door gastouders toe te voegen, kunnen we nu echt een totaalplaatje bieden aan ouders die op zoek zijn naar kinderopvang.’

VGOB
Bij de VGOB werd al langer gezocht naar een betrouwbare online partner voor het beoordelen van gastouders. Voorzitter Carlien Langelaan: ‘Bij Kinderopvang.org reageerden ze meteen heel enthousiast op ons voorstel om gastouders toe te voegen. Een prima partner dus om ook gastouderopvang onder de aandacht te brengen.

Bron: Kinderopvang.org
ANP Photo, Robin Utrecht

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Objectief beoordelen van gastouder?! Dan zou ik wel eens willen weten wat die criteria zijn en hoe betrouwbaar dit is. Hier is de gastouderbranche nog helemaal niet klaar voor. Het vergelijken van gastouderbureaus zou een eerste stap moeten zijn. Ik neem de VGOB hierin niet serieus.

  3. Staan er nu 32 gastouders op, lijkt me nog even duren voor de 5000 zijn toegevoegd… Ik neem aan dat al deze gatsouders hun toestemming hebben gegeven vopor commercieel gebruik gebruik van hun gegevens?
    Of zijn de gastouders uit eenvoudigweg uit het openbare LRK overgenomen, niet zo heel spannend dus…

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.